/ Creamy cauliflower soup, easy and delicious —> Vegan
[* For English scroll down]

•Ingrédients:
1 Chou fleur
400 ml de lait vegetal
750 ml d’eau environ
1 bouillon cube legumes
4 Cuillères à soupe de crème soja
sel & poivre
•Préparation:
Mettre dans une casserole, le chou-fleur découpé (“en fleurs”), le bouillon cube, 750 ml d’eau, une pincée de sel
Quand le chou fleur est cuit egouttez le puis ajoutez le lait et mixez le tout; remettez sur le feu doucement, ajoutez crème, sel, poivre fraîchement moulu.
Servir chaud ! Bon appétit !
NB : les bienfaits du chou-fleur -> http://www.passeportsante.net/fr/Nutrition/EncyclopedieAliments/Fiche.aspx?doc=chou_fleur_nu
———————

*
•Ingredients:
1 Cauliflower
400 ml of vegetable milk
750 ml of water
1 cube vegetable stock
4 tablespoons soy cream
Salt and pepper
•Preparation:
In a saucepan, put the roughly cut cauliflower, the stock, 750 ml of water and a pinch of salt
When the cauliflower is cooked
Drain, add the milk and blend everything. Place on medium fire and slowly add cream , salt, freshly cracked pepper.
Serve warm ! Enjoy !

Leave a Reply

Your email address will not be published.