/ Creamy cauliflower soup, easy and delicious —> Vegan
[* For English scroll down]

•Ingrédients:
1 Chou fleur
400 ml de lait vegetal
750 ml d’eau environ
1 bouillon cube legumes
4 Cuillères à soupe de crème soja
sel & poivre
•Préparation:
Mettre dans une casserole, le chou-fleur découpé (« en fleurs »), le bouillon cube, 750 ml d’eau, une pincée de sel
Quand le chou fleur est cuit egouttez le puis ajoutez le lait et mixez le tout; remettez sur le feu doucement, ajoutez crème, sel, poivre fraîchement moulu.
Servir chaud ! Bon appétit !
NB : les bienfaits du chou-fleur -> http://www.passeportsante.net/fr/Nutrition/EncyclopedieAliments/Fiche.aspx?doc=chou_fleur_nu
———————

*
•Ingredients:
1 Cauliflower
400 ml of vegetable milk
750 ml of water
1 cube vegetable stock
4 tablespoons soy cream
Salt and pepper
•Preparation:
In a saucepan, put the roughly cut cauliflower, the stock, 750 ml of water and a pinch of salt
When the cauliflower is cooked
Drain, add the milk and blend everything. Place on medium fire and slowly add cream , salt, freshly cracked pepper.
Serve warm ! Enjoy !

Leave a Reply

Your email address will not be published.